nemám rada výšky
Anotace: Nemám ráda výšky
Nemám rada adrenalin ani výšky
z nich žaludek na vodě
a v ruce sviram křížek
Letět někam balónem
to by byl můj konec
nebo zdolat mrakodrap
to přenecham jiným
to může jen japonec
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)