Anotace: ...
Po měsících
v šeru
otevírám oči
Vidím obrysy
stovek slov
co kříčí
a chtějí
na svět
Slepota je
příliš slepá
a prozření
obsahuje všechny
barvy duhy
A tak
v dnešní noci
vídám den
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?