Bez srdce
prodírám se ostny
se sluncem v zátylku
a krvavými bělmy
Ptačí zahrada v obří pavučině
klec na člověka
a pobíhající šelmy
večer bezbolestný
a ráno
neprocitne
odpočinkem
Eva a Adam
nazí na koni
dokola chodí v šapitó
úlisného cirkusáka
Po mém boku
Melpomené vystřídala Sapfó
se rty a rudým vínem
Mlč drahý
polibek na horké čelo
je jaro
Zpívej se mnou
a jeho jménem