Jednou budeme sami
Volám tě !
A mlčím
vím že
potřebuješ
být sám...
A přec
tak moc v sobě skučím...
Já stále s tebou počítám
Volám tě !
ozvěnou to běží..
Snad uchytíš
co slyšet lze jen stěží...
Volám ...
Jednou budeme všichni sami
Vzpomínat...
v hrobě s květinami ..
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Rebejah, Frr, Tvbm, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)