nezáleží na pohlavi
Anotace: Nezáleží na pohlavi
Zamiloval se muž do muže
všichni na nich něco vidí
proč vždyť jsou to jen lidi
I oni mají právo žít dle svého
co je na tom tak špatného
nezáleží na pohlaví kdo a s kým
každý chce spokojený život mít
Najít toho pravého jediného
ať je to pár gayů lesbiček či heterosexualu
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)