Otázky
Anotace: máme co si zasloužíme?
Kolik že lidskostí zbývá
kdo si jich zaslouží?
Ze všech míst se neozývá
zabloudí do louží
v stepích i džunglích se skrývá
živému poslouží?
Kdesi se bortí města
jinde až k obloze rostou
podivná vede cesta
pro lidskost zloby prostou
do naší doby spěje
nohy si v blátě vláčí
často tak bez naděje
hozena do bodláčí...
Měla bych nejednu otázku
odpověď hledám všude
pro lidskost a taky pro lásku
jestli dost čas bude...
Přečteno 324x
Tipy 15
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Misha, Jort, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Frr, Lighter, milda0043, Tvbm
Komentáře (6)
Komentujících (5)