nepýtaj sa
ako to cítim
pre dobro detí
a ich nevinnosť
ostala diera
cez celé tvoje telo
niekde uprostred
každý z nás to prežil
lásku ktorá nikdy neskončí
svadby
rozchody
rozbité hlavy
lietajúce taniere
neverné noci
plné nezastaviteľnej
a neovládateľnej
vášne
život
aj smrť
každý z nás
niečo prežil
ostala som
za hranicou svojho bytu
ostala som
za múrom svojich chýb
ostala som
a za oknom
svet funguje
aj bez nás