svět se nezastavil
chtěla bys příliš
svět se ani nepozastavil
lhostejně přihlížel
ani to ne
přehlížel
tolik slov jsi napsala
mezi řádky
nechtěla jsi ublížit
nikdo nepochopil
jen letmo očima přejel řádky
to co se nevešlo
co se nepodbízelo
nekřičelo
zůstalo bez vyslyšení
ležela jsi na kolejišti
nehnutě
bezduchá
nikomu si nechyběla
přijíždějící vlak nehoukal
proč taky
svět se nezastavil
nechtěla jsi toho tolik
svět se ani nepozastavil
lhostejně přihlížel
ani to ne
přehlížel
stejně jako ten vlak
před tunelem
tolik písní jsi nazpívala
mezi řádky
nechtěla jsi ublížit
možná jen čas na chvíli vrátit
vrátit zpátky
Moc pěkné, líbí se mi. Jak svět přihlíží a nechává vše plynout, nakonec kdyby občas nepřehlížel, tak by to byl otravný šmírák :-D :-)
23.02.2019 20:27:26 | Kubíno
horší je to možná s námi, lidmi... co uděláme ... nebo neuděláme ... ve svobodné vůli ...děkuji za komentář.z
24.02.2019 11:19:31 | zdenka
Bude mít výročí, že...
23.02.2019 18:16:25 | Philogyny