byla by to pohádka
jen
nechtít se ptát
bylo nebylo
stalo se nestalo
za mlžným oparem
hrad
a v něm nechutné
divadlo
kde tady ... kde tam ...
ve vysoké věži
uvězněná
holohlavá
snad čas
zhojí co nemělo
se stát
dlouhou kšticí
slaňovat
tady a teď ...
rovnýma nohama
ne zemi stát
z nevinné dívky
v ženu
procitat
( snad )