Záchranný kruh já házím ti, když někdy klesáš na mysli
Tak někdy ty a někdy já
Nejsme tu sami, jsme tu dva
Život je někdy volný pád tak neboj se a dej mu spád
Drž se mě pevně za ruku, pojď vstříc našemu osudu
Pěkně vázaná a plynule ubíhající.
24.02.2019 18:30:13 | šerý
Děkuji, moc mě tvůj názor potěšil :-)
25.02.2019 10:30:51 | vlnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?