Anotace: ...
k obzoru hledíš
do ozvěn
kotvištěm noci
sbíráš chmýří
vlastní tíží popadané
skvost
za skvostem
pro pocit
že stále ještě
žije
že skví se kdesi za obzorem
jak tón
nikým zatím nenaladěn
"Pro pocit, že stále ještě žije." Jen jestli to není málo? Ale jestli to je akcent víry... Povedené verše a líbí.
26.02.2019 20:22:19 | šerý
měla jsem tam slůvko naději ... ale pak jsem usoudila, že záleží na čtenářově fantazii ... děkuji za vnímavé čtení ... z
03.03.2019 10:55:27 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?