Nemáš čas mi ani napsat "ahoj"
Když noc odkryje z rána temný závoj..
Sám a první..ne vždy já...
Tma tvé srdce napadá
Držím tě možná víc pod krkem
Drápy vlka i touhou žen..
Počkám ..možná do konce
Až vous budeš mít jen bílý
Pak zatoužíš po vášni žen
I když nebudeš mít síly..