jednu chybu máš
Nevadí mi že nosíš rovnátka
ani tvůj velký nos
uši trochu odstáte
že nemáš v oblékání vkus
Ale co mi vadí
jsou tvé hrubky v psaní
uč se nebuď líný
i muž by měl mít trochu vzdělání
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Lighter, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)