Anotace: věnováno - především sobě samému..ble...
když na obloze vyjde
místo slunce
plesnivý pecen chleba
našeho vezdejšího
a hvězdy se rozpustí
v ponurém moři
celé ostrovní říše
našich životů
vybudovaných
na útesech žlučových
kamenů
spláchne
jediná hořká slina
světabolu Pýchy
+
Chorobopis života. To je trefný světa bol.
01.03.2019 22:55:12 | šerý
:-D žel.... (díky)***
02.03.2019 10:12:53 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?