Proč jsi milá ledová,
když jsi byla medová,
snad nevěru odpustíš,
přece mě neopustíš.
Promiň chybu maličkou,
že jsem zahnul s Janičkou,
moc rád s tebou zůstanu,
pokud šanci dostanu.
Jana už mě nesvede,
dobře se ji nevede,
konto teď má v mínusu,
nestojí mi za pusu.