m33
Anotace: dvanulajednadevět
zvláštní
ještě to bolí
když se probouzím
always in my head
nikdy nebylo palčivější
tohle ráno
průhledná káva
dým ze slimek
co nikdy nekouřím
je mi skelně
odrážím svět
nadechnout
vydechnout
pro strach
natáhnout se
přejet prsty
žebrovím
hlavně už nikdy
nikdy
nepolíbit
Přečteno 491x
Tipy 15
Poslední tipující: básněnka, J.Karasová, Marten, Jort, Amonasr, šerý, Frr, jitoush, maliska, Queen of ocean
Komentáře (3)
Komentujících (3)