v ten deň
si mal oblečené
zelené nohavice
a ja tie nové rifle z tesca
všade lietal popol z pahreby
v mojich vlasoch
v tvojich očiach
za nechtami
ostala vášeň
každý z nás
sám doma
potajomky
onanujeme nad spoločnými fotkami
a z očí do očí
to ide čoraz ťažšie povedať
koľkokrát som chcela
koľkokrát si chcel
čo všetko nás delí
čo všetko nás spája
čo všetko
nás delí
.