Anotace: Pro každého, kdo se stále trápí zbytečnými výčitkami. Nejprve musíme najít smíření se sebou samým.
Co se stalo, už je pryč, s tím nic nenadělám.
Tedy odpouštím, zapomenout se nedá...
06.03.2019 22:20:51 | Kapka
Velmi hojí duši a léčí a napomáhá k dobré Cestě... :-)
06.03.2019 11:07:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA