Psaní pro Tebe
Posílám ti svou
báseň
jen Tobě poslanou..
Ještě voní jarem co dnes se přehnalo kolem
Ještě cítí vlka
Jak za tebou prchá
Ještě možná ..ještě..
Uslyšíš i kapky deště..
A nebo možná
nic ...
Když básník oči zavírá..
přijde jeho múza spanilá...
Do srdce vkrade se mu, zpívá
prosí ..neúnavně slova nosí ..
Piš mě ...
Tak ti posílám tu mou pro tebe právě teď napsanou..
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Jeněcovevzduchukrásného, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)