Kapky
Je to nejsmutnější báseň
Jakou kdy jsem stvořil
Z kapek bolesti naplněná lázeň
Na papír ji umořil
Nejsou to jen slova
Vepsaná do stránek
S lehkostí olova
Jak vysvědčení bez známek
Je jen o tobě a pro tebe
Bez zbytečných úryvků
Prší ta slova z nebe
….pro dívku
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Lioness, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)