Perníkov

Perníkov

Anotace: Pro druhou půlku koně

Ulice cik-cak
Moskytiéra smogu
Němý v dialogu
Pardubický vlak
Erotika pika
Koketa v pervitinu
Sjetý v Polabinu
Čekej na puštíka
Došel čas?
Tiktak tiktak jdou
Snad jednou ztrácím hlas
Uchlácholen tmou
Neposlouchej bas
Jdi s melodií
Tady v Pardubicích žijí lajf easy-going frenti
Nobles delikventi
Miserábles de muzika
Chyť význam co uniká
Z prošlapanejch tras
Končí pod stolem zas a zas a zas
Chodíte do Noty? Já do Pomlky..
Když chceš pít, nauč se výt s vlky
Co dělat v tom panoptiku?
Být otrokem okamžiku...
Co dělat v týhle řiti?
Viléme kuš a nalej pití!
Skrz Hradec slunce nezasvítí...
Není co říct
Na život Pardubic
Není co říct
Na život Pardubic...

Tak co? Výjimečný talente?
Viléma a hubu drž
Ze rtů absinthem smyj růž
Když nemáš, tak hubu suš
Pardubickej lajf si drž
Pardubickej lajf si drž...
Autor Bartoncelli, 10.03.2019
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, jondys, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

HU***milej pardubickej perníku,jsem sice spíše dutokůň-ale tahle Tvá hiphopácká androšská baladěnka se mi moc zalíbila-JE SKVĚLÁ-zaznamenání hodná..HU-ST********* :-D*****-)****
(chyběla tu !!!!)

10.03.2019 10:23:39 | Frr

líbí

Ve vzduchu je jaro a Paramo :)

10.03.2019 09:08:23 | jondys

líbí

Uloupl jsem si perníčku. Dobrý stavební materiál.

10.03.2019 04:54:48 | šerý

líbí

Pozor, při neopatrné práci se může rozmočit na ježibabí rosol :)

10.03.2019 07:50:54 | Bartoncelli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí