POŠMOURNÉ NEDĚLNÍ RÁNO
tohle pošmourné nedělní ráno
se hodí možná spíš pro pondělí
akorát že je větší klid
z rádia snaží se rozjasnit zachmuřené mraky
hlas včera zesnulé Včelky Máji
i do pouhých stodvaceti centimetrů
se může vměstnat
přepestrý život bez fňukání
je pošmourné nedělní ráno
vhodné snad ke chvilce zastavení
na co si vlastně pořád tak naříkáme?
Praha, 10.3.2019
https://www.youtube.com/watch?v=O0NIuYqiewQ
Ami....jakobys mi četl myšlenky...včera jsem se rozhodla že je už dosti fňukání! ne...už se nepoddám a budu bojovat! budu se smát...protože život je o radosti a smíchu...moc rád jsem četla...jsi jako vždy noblesní....moc si Tě vážím....*ST*
11.03.2019 18:51:58 | Anděl