V šero svitu
Voním pěnou, možná mořskou
Kůže má tě k sobě zve
Přijď a vem si s touhou božskou
To co ti nikdo nevezme
Voním vodou možná z deště
Vlasy mé jak provazy
Chci slyšet tvé slovo "ještě"
Než mě temno zamrazí.
Voním vodou z jar a tání
Vtěle mém mě cosi žene
Chtít tě !
Stále bez přestání..
I když dálka mi tě bere ..
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: breberkar, Jort, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Frr, vlnka, Kapka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)