Anotace: Hledači času.
Pátrači
Se slepenými víčky
A mlíkem na bradě
Ve vlhkém šeru
Hledají nad ránem
Bezúspěšně
bezútěšně
…
Včerejší den.
Zní to hezky sugestivně :-))
12.03.2019 11:18:54 | Amonasr
Děkuji! :.)
12.03.2019 19:02:48 | Semisek 48
:-)
13.03.2019 11:11:02 | Amonasr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?