Chleba, máslo, med
z toho na zadek jsem si
v děství
vždy sed.
Potom ještě řízek s kaší,
co jídával se na zápraží.
Také na houby se chodilo
a z karet konec jedné éry věštilo.
Snad i méně lidí se tenkrát na oprátku věšelo,
to vše ale už dávno uběhlo...