Hora Říp
Na hoře Říp
jeho hlavy ..
V pahorcích
mezi obočím ..
v údolí jeho očí ...
Barvou šedého nebe..
I stříbrem skal.
V kopcích nosu ...
V neproniknutelné
houštině vousů...
Dva potoky jeho rtů..
Volně vedle sebe...
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: breberkar, Kapka, Frr, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)