Bez vlků
.
Jak poznat v mlčení
zda poezie umírá nebo roste
Za domem u strouhy
válel se vlčí čenich
pod podrostem
/ a krajem táhlo vrčení
Oddělen ostře jednou provždy
zem co krev pila byla divoká
Oba už známe tyhlety vraždy
když vlka vypustíš na vlka
/ a krajem táhnem my
.
.
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá mořská víla, Jort, šerý, jondys
Komentáře (6)
Komentujících (4)