Já a mé druhé já
Neživá
Temná
Zlá
V dlaních oheň
chuť se mstít...
Na prstech drápy
Výt..
Chtivá
dravost
Pocit sát ...
Z těla lidí
duše rvát ...
Neživá
drzá
Havraní hříva..
bílá pleť ..
Oči vlka v ústech jed ...
***************
Živá
Ze slz složená
Tichá ,smutná bázlivá
Nechá se ponížit..
Hrubým slovem
bít...
Hloupá snad...
Stále v cosi věřící
jak v pohádkách..
V holubím peří
Čekala na prince...
Co se po letech změnil v pitomce ..
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: breberkar, Kapka, Polux Troy, Frr, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (5)