Nebudu prosit
Nebýt slabá
neprosit ..
Však
Nenechat tě jen tak být ..
Máš oči starých králů
Moudrých vládců země ..
Sílu draků , z bájí
těch co v nocích buší ve mě..
Máš moc ..o které nevíš...
V očích zůstaly ti střepy ...
To démon se tmou budí ..
Každý kousek temna slepí ..
Máš touhu vlčí paní...
Však hárá v tobě cit...
Zas z rána za svítání..
Opět člověkem chceš být..
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, jitoush, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)