Anotace: Spousty a to i známých lidí, začalo podnikat ačkoli již vůbec nemuseli.Měli dost peněz, ale chtěli ještě více a více.Někteří na to šeredně doplatili.
Je to zas něco, co v sobě přes tu veršem naporcovanou podobu skrývá velmi prozaické téma. Je to ovšem dobrý úmysl a nápad - prozaická forma by nezaujala, tohle podtrhuje odvrácenou realitu, pasti, klacky, fígle, nebezpečí... blbé je, že je to ukončeno o sloku dříve předpokládám-li správně, že v další bude rámcový popis toho, co se stalo na burze a náznak reakce... vysoké napětí a počátek deprese... ale to už je příliš návodné. Dej mi avizo na pokračování.
21.03.2019 09:08:41 | aravara
Díky za hezký komentík, no, snad se bude líbit i druhý díl.
21.03.2019 16:56:46 | Jeněcovevzduchukrásného
ÚŽASNÝM PŘÍNOSEM TVÁ TVORBA MI, BRATŘÍČKU, CENÍM SI TVÉ TVORBY :)
20.03.2019 20:16:50 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
:-)Děkuji:-)
21.03.2019 16:57:29 | Jeněcovevzduchukrásného
:-)
22.03.2019 11:53:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA