Věnován padlým
Máš
v sobě tíhu
ze všech životů.
Cos žil.
Stejnou ,
co hřeje mě
vystřelena našla cíl .
Z temnosti věků
duše si věrné jsou...
Kdysi spolu žily
na kolenou
Já zabila tebe ..
tys bral sílu mě ..
Bylo peklo i nebe ...
Ve válce šílené..
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Frr, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)