jsme
Jsme tím kým jsme
bohatí i chudí
slova a myšlenky
máme různé
Jsme tim kým jsme
skromní i rozhazovačni
přání je mnoho
sny občas hrůzné
Jsme tím kým jsme
přesto rovnocenní
narodily jsme se
a zemřít všichni musíme
Jsme jako živel
voda a oheň
všichni jsme si rovni
před bohem
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Kapka, šerý, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)