Ať se snažis sebevic vždy budeš tím špatným
každý na tobě najde spousty chyb
máš život smutný
všichni v tobě vidí jen toho nejhoršího
nezavdečis se ničím
máš v osudu tolik zlého
nesmiš spadnout hluboku
nesmí tě vidět klečet
tím ukažes svou sílu nikdy nesmiš brečet
Kiki, nesmíš se tomu životu tak poddávat.
Měj hlavu vždy vzpříma a všechny výtky ber jen jako rady,
z kterých se můžeš poučit nebo je hoď za hlavu.
Přeji hodně štěstí a sílu. :-)