Negativní energie
Změř si tep
něco se blíží..
Ve stěnách spí
když oči klížíš ...
Poslechni ticho
jak zvláštně zní..
V bytě je temno
Cosi tu bdí ..
Na hruď ti šáhne..
hledá nenachází ..
Diný to stín
z kterého mrazí ...
Poslechni ticho,
jak zvláštně zní ...
V bytě jsi sám...
Však něco tu bdí ...
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, yarek, Frr, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)