nenávidím
Nenávidím lež
nenávidím nevěru
Nenávidím pýchu
když má někdo nos nahoru
Nenávidím mstu
nenavidim ubližovat slabým
šikanování nevinných mladých
nenavidim posměchy
k vážně nemocným a postiženým
nenavidim ty co si hrají na kamarády
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Ally, Frr, mirecek, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)