Liduško málo času už bude v nás a jen popřít pár zákonů jako vždycky to přece není divné. Musíš být hrdá a ppoločas pprincezen ppřijde přece.
Já chápu tu metaforu jako analogii, přece neříkám že to bude na chodbě zde tady, zrovna u tohodle genovýho rozpočtu ale..
Krev se obnoví touhou, ale to se musí chtít.. Papa A.
29.03.2019 05:37:49 | milík