O setkání u kašny
.
Byl první jarní den
sněžilo a blížila se válka
Po noční ještě za tmy
ocitl jsem se na náměstí
V kamenictví už svítili
měli napilno
--
Obří a proto neviděn
bez hlavy bez slz tam plakal
můj malý bůh
nad silou omylnou
--
Jsem
Rostlina Pták a Verš
Jsem
Kyselina Drát a Meč
Jsi k dnešku dlužníkem
nebo splácíme dluh ?
.
.
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, šerý, Dreamy, vlnka, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)