Anotace: Nejlepší na světě -soudit může ten kdo má právo...tato báseň je i pro jednoho z této stránky...
Nežaluj nýbrž využij LITERÁRNÍ PROSTŘEDKY. Rozumíš zesměšni mě třeba v příběhu. Nějakým vtipem nepřítele vystihni, aby pochopil že je o něm a že takový opravdu být nechce. Například.
31.03.2019 14:42:51 | Karel Koryntka
To je naše Kristýnečka milovaná, hihi :)
28.03.2019 20:59:45 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Jsi skvělá, Kiki, jen tak dále, máš moji podporu.
Básnička je pěkná. Přeji Ti štěstí, Kiki. :-)
28.03.2019 20:56:18 | mirecek
Taky jsem psala o takových báseň...docela nedávno. :-) Nesnáším takové blbečky, co kritizují a sami třeba nepíšou, nebo si myslí, že mají na všechno patent.
28.03.2019 18:29:49 | Isabella Monvoisin
Smím se zeptat, na koho je to adresované,Kristy? Děkuji...
28.03.2019 16:22:40 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA