Pálení čarodějnic
Něco ve mě zmírá
To kdosi na kopcích
cosi pálí
V té vatře na hranicích..
Tělo hoří
Kouř do očí slzy valí ...
Tam na kopcích
vysoko do nebe...
V paprscích slunce
částech prachu ..
Stále myslící na tebe ...
Něco ve mě zmírá
To kdosi na kopcích
cosi pálí...
Tys
Tam stál ..v kápi
Temný ..
Šedý vous
tě prozradil...
V ruce pochodeň
stále hoří...
Jak tělo mé ,
co jsi zapálil...
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Polux Troy, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)