Básnička se mi líbí hodně, ale Karlík má pravdu, že ty chybky ji docela srážejí a kazí dojem :) těším se na další
30.03.2019 22:18:34 | Polux Troy
Na 4. řádku je špatný tvar zájmena. Kdybyste se děti držely OPRAVDU svého já, mluvily byste po svém přirozeně dobře, nepřikašlovaly tolik a nedělaly chyby. Na 3. řádku od konce zase je také chybný tvar, nicméně ten řádek nakročil správným směrem, druhá polovina básně je lepší.
30.03.2019 21:33:56 | Karel Koryntka