Démoni
Anotace: Každý z nás ty svoje má
Nějaký zase v hlavě mám
démony už je znám
Já byl pod zemí hluboko
vrátil jsem se a zažil baroko
Oni se ale také vrátili
aby ten sen návratu na kříž přibili
Zas padl jsem do hlubin a dál
nemám nic co dříve jsem již znal.
Sžirají plameny mou duši,
by naději vyhnali neb tuší.
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, vlnka, Polux Troy
Komentáře (4)
Komentujících (4)