39 let
V dnešní den
Před lety..
Já porozena
Hýčkána, mazlena..
Do rukou matky
vsazena
Štítem byla mi
rozdávala štěstí
jediná na zemi...
Táta ..
Chránil mě tlapou medvědí ..
Za lež trestal
Les vtisk mi do dlaní
Vždy mým králem zůstal..
Později i bil ..
Paličatou holku ,
kterou zplodil ..
Čas letí
Směje se i bolí
Pálí mezi prsty
Rány sype solí
Prosí a odpouští ...
Miluje i sní ..
V dnešní den
Před lety
V náruči milovaná
Malá.
dříve narozená...
Začala jsem žít ...
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, šerý, mirecek
Komentáře (3)
Komentujících (3)