Autorko prosím jsi zvědavá na můj surový komentář nebo ho dám radši jinam?
05.04.2019 13:00:00 | Karel Koryntka
Každý má nárok psát si co chce a kam chce ..:) Názor je vítán ..takový či makový ..
Pokud ale názor je makový a sám ten makovec neumí psát nic tak at si to raději napíše do makového pole...
05.04.2019 14:17:52 | Liduška
no nic proti ale víš kolik zrnek máku je ukryto v makovicí?navenek jen obal kde nic nevidíš a uvnitř tě obsah překvapí.Tím chci říct že Koryntkova makovice by tě i mohla překvapit v makovém poli obsahem nebo taky ne.Já bych obsah makovice prozkoumala a pak ať zůstane v poli když to bude prázný mlácení makovice.To že tu nemá díla neznamená že nepíše,lidi vždycky když neví kudy kam upozorní ...takovej nýmand chce kritizovat a nic nenapsal :D ale i mi se tím dopustíme kritiky,protože jak můžem vědět že právě v téhle makovicí nemůže být dobrý mák.To jen tak že mě tvůj koment zaujal víc než dílo samo,konec přenosu z mákového pole ;)
Psala jsi takový nebo makový vítáš a pak makový odešleš psát do pole to mě pobavilo jinak :)
05.04.2019 14:59:01 | xoxoxo