Mám z dětství podobný zážitek a pořád tu bolest nějak mám v sobě, když si na to vzpomenu takže chápu a líbí se mi . Díky :)
06.04.2019 20:36:23 | Polux Troy
Paragon od bolesti jsme dávno vyhodili a zboží nám hnije v lednici.. Ale to ještě byla doba E.T. Dnes už je doba E.E.T. ..:)
06.04.2019 23:55:05 | Now
Právě ty hlubší nápady a úvahy (nedobíhat autobus, nepřipravený na bolest, neviděl ho ani v něm) neodpovídají osmiletému děcku. Básnička je tak jako intelektualizovaná (něco jako když se přidává glutaman do potravin) a tím také ztratila původní autentickou chuť.
05.04.2019 13:50:29 | Karel Koryntka
Nikdy jsem moc nedobíhal. Většinou jsem pozoroval brouky a čichal ke kytičkám. Kdo někdy měl to štěstí jet Ikarusem, určitě na to nezapomněl. A Mr. Glutaman, to beru, další z řady hrdinů od Marvelu..(?) :)
06.04.2019 05:04:14 | Now
:D :D :D Stan Lee by řval blahem
06.04.2019 20:37:23 | Polux Troy