básnička začala velmi dobře, ale 4.řádek ji zničil. Tam jako kdyby promluvil někdo jiný. A hned vznikl dojem že hrdinka žádnými okovy netrpí, spíš nudou. Takhle se chová psaný text.
Ještě k obsahu muj dojem: ty žádoucí vlastnosti se nedají naučit a trvale umět, vlastnit. Je to vždy nový boj, znovu a znovu se překonávat, nacházet statečnost, sebeúctu, odhodlání.
05.04.2019 13:59:53 | Karel Koryntka