Bez viny...
Anotace: Pro ty, kdo hledají...
Život potrhaný krutostí pokání
když sny se rozpadají napadrť
ve vyschlém prameni přichází poznání
že život nekončí když přijde smrt
s nádechem zrodí se avatár uvnitř tebe
cestu ti ukáže krásnou i trnitou
čas ztrácí, kdo hledá na nebi Nebe
s bolestí v duši jak mlok s kůží skvrnitou
v poháru viny se skrývá jed
jež může ti mysl zcela otrávit
neohlížílej se zpět
život si plyne tady a teď
bez stop bolesti a bezpráví..
všechny kameny patří do mozaiky
jejíž tvary a barvy jsme si vybrali
něhu i lásku co halí se do krajky
i vlny trápení jež někdy se převalí
s údivem nastavuji Osudu vrásčitou tvář
vím že žádný mráz kopřivu nespálí
jiskřičky lásky dám v Chrámu srdce na oltář
malý plamínek co ohňostroj Lásky odpálí...
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Frr, vlnka, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)