Až
Až jindy, až příště.
Až zpřetrháme provazy
minulosti.
Až rozbijem pouta
jimiž spjati jsme
se sebou sami.
Až jindy. Až příště.
Až zahalí nás perutě
jiné než barvy havrana.
Až zmizí dým
co dusí nás
v temnotě.
Až jindy, až příště.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Polux Troy, Mt. Blanc
Komentáře (2)
Komentujících (2)