Anotace: Není
Let it be. Mě celkem baví, když k mému dílku zazní zdrcující kritika. Sám ji rozdávat neumím. Co mě neosloví, k tomu se nevyjadřuji. A samozřejmě mnoho dobrého přehlédnu.
08.04.2019 01:28:46 | Now
No, ono je kritik a kritik.Kritiku beru, ale to co zde předvádí pan vševědoucí kritik, no, to je na pováženou:-(.Já jsem již dost omlácený životem a tak se tomu spíše směji, ale podle mého, může takovýto člověk doslova znechutit psaní těm, kteří se upřímně snaží napsat co je v jejich silách.Asi takhle, ten chlap je divnej.
08.04.2019 18:38:54 | Jeněcovevzduchukrásného
Otázkou je nakolik si mohu považovat kritiky pokud vidím, že kritik je zároveň i autorem a usoudím, že mě jeho dílo po literární stránce neoslovilo.
08.04.2019 01:33:13 | Now