Téma: touha - těžko se hledá místo, kam by se autor vlastním stylem vešel, aby vyšla poezie a ne porno. Přirozená tendence k správnému popisu vede autora do zakázané oblasti. Spíš asi o těch "vadách" pojednat, to vypadá jako vlastní zajímavější nápad.
09.04.2019 20:42:24 | Karel Koryntka