Městští psíci
.
Dlouhé pohledy mimo oči
strkanice smutků
malé radosti pozůstalých
rodinný kostým
Oční město má plno úzkých uliček
ve kterých se dá spát pod auty
nebo postrkovat šprajclé zadky
kde se panenství vymění za líh
a u chodníku najdeš žebrat matku matky
Lavička do silnice
křišťálové chrámy štěstí
vydělat peníze utratit čas
comme ci comme ça / výhled s příplatkem
Když jsme si naposledy volali:
Ano mami
Jasně že mě to zvíře zadusí
Neboj se
.
.
Přečteno 230x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, šerý, Polux Troy, Amonasr, vlnka, Frr, Iva Husárková, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (4)